Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke
| Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama. Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna. Kliknite ovde da postanete član foruma! Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma: |
| Baneri; Može li neko da napravi? | |
|---|---|
| Topic Started: Nov 26 2008, 12:30 PM (254 Views) | |
| pedja | Nov 26 2008, 12:30 PM Post #1 |
|
Može li neko da napravi banere za Serbian Bloggers? Najčešće korišćene dimenzije su 468x60 i 234x60. Valjalo bi to da stoji negde lako dostupno svakome ko hoce da stavi baner i link. |
![]() |
|
| Maladict | Nov 26 2008, 01:19 PM Post #2 |
|
Već postoji ''značkica'' Serbian Bloggers: http://forum.serbianbloggers.info/topic/833132/1/#new
|
![]() |
|
| pedja | Nov 27 2008, 12:53 AM Post #3 |
|
Sad sam vec uveren da si Linuxas. Samo Linuxasi uvek imaju spreman odgovor koji podrazumeva da nude neku zamenu koja nije funkcionalna zamena za ono sto je trazeno ![]() Cak sam naveo standardne dimenzije banera, a ti mi nudis "znackicu" u zamenu... Posto imam predvidjen prostor SAMO ZA BANERE NAVEDENIH STANDARDNIH DIMENZIJA, nista od linkovanja, i pored moje najbolje volje. Edited by pedja, Nov 27 2008, 12:54 AM.
|
![]() |
|
| Wooglah | Nov 27 2008, 10:38 PM Post #4 |
|
Administrator
|
Gledaćemo da izađemo u susret, samo malo strpljenja, molim ![]() Značkica je navedena jer je pored nje dat source koji svako može da prilagodi svojim potrebama i merama... |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Obaveštenja · Next Topic » |

8:22 AM Jul 30