Welcome Guest [Log In] [Register]
Agregator | Saveti i trikovi | Facebook Grupa | Last.FM grupa | BlogCatalog grupa
Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke 
Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama.

Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna.

Kliknite ovde da postanete član foruma!

Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma:

Username:   Password:
Add Reply
Baneri; Može li neko da napravi?
Topic Started: Nov 26 2008, 12:30 PM (254 Views)
pedja
No Avatar

Može li neko da napravi banere za Serbian Bloggers? Najčešće korišćene dimenzije su 468x60 i 234x60.
Valjalo bi to da stoji negde lako dostupno svakome ko hoce da stavi baner i link.

Offline Profile Quote Post Goto Top

Maladict
Member Avatar

Već postoji ''značkica'' Serbian Bloggers: http://forum.serbianbloggers.info/topic/833132/1/#new ;)

pedja
No Avatar

Maladict
Nov 26 2008, 01:19 PM
Već postoji ''značkica'' Serbian Bloggers: http://forum.serbianbloggers.info/topic/833132/1/#new ;)
Sad sam vec uveren da si Linuxas.

Samo Linuxasi uvek imaju spreman odgovor koji podrazumeva da nude neku zamenu koja nije funkcionalna zamena za ono sto je trazeno :)

Cak sam naveo standardne dimenzije banera, a ti mi nudis "znackicu" u zamenu...

Posto imam predvidjen prostor SAMO ZA BANERE NAVEDENIH STANDARDNIH DIMENZIJA, nista od linkovanja, i pored moje najbolje volje.

Edited by pedja, Nov 27 2008, 12:54 AM.

Wooglah
Member Avatar
Administrator
Gledaćemo da izađemo u susret, samo malo strpljenja, molim :)
Značkica je navedena jer je pored nje dat source koji svako može da prilagodi svojim potrebama i merama...

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Obaveštenja · Next Topic »
Add Reply