Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke
| Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama. Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna. Kliknite ovde da postanete član foruma! Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma: |
| Drugačiji prikaz članaka na naslovnoj WordPress-a; trebami nešto drugačije | |
|---|---|
| Topic Started: Nov 10 2008, 05:29 PM (695 Views) | |
| pedja | Nov 10 2008, 05:29 PM Post #1 |
|
Postoji li neki dodatak za Wordpress koji omogućava da se na naslovnoj strani prikaze ceo samo prvi (ili prvi i drugi članak), a da se preostali članci prikazuju samo kao lista naslova? Sve imam utisak da bi tako blog bio mnogo pregledniji nekome ko prvi put dođe na njega, ali ma koliko kopao po Internetu nisam uspeo da nađem neki podatak koji ovo omogućava. |
![]() |
|
| Zaza | Nov 10 2008, 06:04 PM Post #2 |
|
Pogledaj ovaj http://www.dailyblogtips.com/homepage-excerpts-wordpress-plugin/ |
![]() |
|
| Ominotago | Nov 10 2008, 06:21 PM Post #3 |
|
Ako si free user probaj ovako, Settings, pa Reading, a onda lepo na opciju Blog ages show at most stavi broj koji želiš, tipa 2 ili 3. Eto, možda je to to! |
![]() |
|
| blago | Nov 10 2008, 07:29 PM Post #4 |
|
prvi i eventualno drugi, ili poslednji i pretposlednji? za ovo drugo (poslednji i pretposlednji) postoje teme koje imaju takav izgled (sa spiskom ostalih postova). ili ovako kako kaže omniotago, ali onda nemaš taj spisak |
![]() |
|
| Ominotago | Nov 10 2008, 07:55 PM Post #5 |
|
Али може да има архиву са стране, зар не. Ова подешавања која поменух се, чини ми се, на било коју тему... У сваком случају, сигурна сам да нешто може да се организује
|
![]() |
|
| Viktor | Nov 11 2008, 03:08 AM Post #6 |
|
vidi kako sam ja to resio - prvi clanak je full content, sledecih pet su excerpt a ostali su naslovi. za tako nesto ti je potreban loop:
ovo sto ti hoces je malo jednostavnije:
mozda ima i neki jednostavniji nacin, ali ovo meni vrshi posao. Edited by Viktor, Nov 11 2008, 03:12 AM.
|
![]() |
|
| pedja | Nov 11 2008, 09:50 PM Post #7 |
|
Ovo Zazino lici a Viktorovo je bas kako sam milsio samo ne znam gde da ubacim ovaj kod? |
![]() |
|
| Zaza | Nov 11 2008, 10:00 PM Post #8 |
|
Plugin je jednostavan(vidi sliku dole), ali u izlistavanju tekstova po kategorijama ili tagovima pojavljuju se celi postovi. To mi se ne sviđa...
|
![]() |
|
| Viktor | Nov 11 2008, 10:04 PM Post #9 |
|
ne mozes nigde da ga ubacis ovako kako jeste, to je samo primer koji bi trebalo da implementiras na vec postojeci code tvoje teme. mozda je najbolje da okacis ovde main index code pa da probam da pomognem... |
![]() |
|
| pedja | Nov 12 2008, 10:35 AM Post #10 |
|
Pretpostavio sam da je tako, ali, jok, ne pristajem na menjanje koda teme ![]() Videcu kako ovaj Zazin plugin radi pa cu njega da izmenjam, ili napravim novi. |
![]() |
|
| Viktor | Nov 12 2008, 11:34 PM Post #11 |
|
ok, srecno s tim. ![]() konverzacije radi, sta fali menjanju koda teme? |
![]() |
|
| CyberCat | Jan 6 2009, 04:24 PM Post #12 |
|
Probala sam sa ovim kodom ali mi ne ispisuje naslove, samo deo teksta. odnosno, nisam sigurna u koji deo je potrebno da ubacim kod za naslov. Edited by CyberCat, Jan 6 2009, 04:29 PM.
|
![]() |
|
| pedja | Jan 9 2009, 10:14 AM Post #13 |
|
Не волим да на нечему што је узето као готово решење правим ручне измене јер то значи проблеме са update-ом. |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Dizajn · Next Topic » |

9:09 AM Mar 11