Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke
| Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama. Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna. Kliknite ovde da postanete član foruma! Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma: |
| Poruke od poslednje posete; 'ocel skoro | |
|---|---|
| Topic Started: Nov 9 2008, 04:59 PM (483 Views) | |
| Eniac | Nov 9 2008, 04:59 PM Post #1 |
|
prilicno sam nesposoban kad nemam ovu opciju na forumu bilo bi cool da se ubaci. |
![]() |
|
| Wooglah | Nov 9 2008, 09:07 PM Post #2 |
|
Administrator
|
Dole u dnu indexa, desno - active topics link. |
![]() |
|
| pedja | Nov 10 2008, 05:36 PM Post #3 |
|
Dajte toj opciji očigledniji naziv i premestite je u vrh stranice pošto je to mnogiam verovatno i najčešća opcija koju koriste na forumu. |
![]() |
|
| Avram | Nov 10 2008, 07:36 PM Post #4 |
|
car
|
Slažem se sa Peđom. Nikad ne bih izvalio da je "Active topics" to što tražim. |
![]() |
|
| Wooglah | Nov 10 2008, 07:40 PM Post #5 |
|
Administrator
|
Ako neko zna kako se edituje kod free foruma slobodno neka kaže... trudimo se, rešavamo jednu po jednu stvar... |
![]() |
|
| Zaza | Nov 11 2008, 12:33 AM Post #6 |
|
Pogledaj u Admin CP → Board Template → Edit Board Template Imaš nekoliko mesta gde možeš da dodaš linkove. Ne bi bilo loše da postoji i link ka agregatoru. |
![]() |
|
| Maladict | Nov 11 2008, 05:21 PM Post #7 |
|
Postoji link ka agregatoru: podforum Blog na početnoj strani, poslednji na lsiti.
|
![]() |
|
| Wooglah | Nov 11 2008, 06:45 PM Post #8 |
|
Administrator
|
Hvala, zaboravio sam to skroz. Davno sam radio sa invision platformom, previše SMF-a zna izbrisati pamćenje... Svi: Nadam se da je sad bolje? |
![]() |
|
| Zaza | Nov 11 2008, 09:43 PM Post #9 |
|
Sjajno je sada. Hvalaaa
|
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Obaveštenja · Next Topic » |

8:16 AM Jul 30