Welcome Guest [Log In] [Register]
Agregator | Saveti i trikovi | Facebook Grupa | Last.FM grupa | BlogCatalog grupa
Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke 
Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama.

Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna.

Kliknite ovde da postanete član foruma!

Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma:

Username:   Password:
Add Reply
Univerzalni znak za blog?
Topic Started: Nov 9 2008, 11:46 AM (304 Views)
pedja
No Avatar

Postoji li neki univerzalni znak kojim se predstavlaj blog? Koliko sam video razne blog platforme imaju sopstvene znakove ali nisam primetio da se korsiti jedan znak koji univerzalno oznacava blog kao takav, na primer kao sto postoji znak za RSS link.
Offline Profile Quote Post Goto Top

Eniac
Member Avatar

ne da ja znam, ali ne vidim ni potrebu za istim, kao sto ni forum, drustvene mreze ili slicni tipovi sajtova nemaju

pedja
No Avatar

Eniac
Nov 9 2008, 05:00 PM
ne da ja znam, ali ne vidim ni potrebu za istim, kao sto ni forum, drustvene mreze ili slicni tipovi sajtova nemaju
Meni bas treba jer hocu da u listi linkova ispred svakog stavim ikonicu pa sam mislio da ispred blogova tavim ikonicu tako da bude prepoznatljivo da su blogovi...

urke
Member Avatar

Verovatno ne propisan, ali simbol za blog je oblačić (callout) sa olovkom i označava zapisanu misao.

Logo za SB je nastao varijacijama na temu oblačića :)

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Dizajn · Next Topic »
Add Reply