Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke
| Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama. Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna. Kliknite ovde da postanete član foruma! Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma: |
| Reklamna značkica za vaše blogove; kod | |
|---|---|
| Topic Started: Nov 7 2008, 03:25 PM (376 Views) | |
| Wooglah | Nov 7 2008, 03:25 PM Post #1 |
|
Administrator
|
Urke, koji je dizajnirao logo grupe/agregatora/foruma okačio je kod sebe na blogu ovakvu značkicu, što je odmah prihvaćeno kao super ideja. Dakle, za one koji ne znaju sami, samo dodajte jedan HTML widget u sidebar i ubacite u njega sledeći kod:
|
![]() |
|
| urke | Nov 7 2008, 08:24 PM Post #2 |
|
„Izvorni kôd“ logotipa u vektorskom formatu SVG (Scalable Vector Graphics) koji se može otvoriti pomoću programa Inkscape (višeplatformski) možete preuzeti odavde. Tekst je pretvoren u krive. Font korišćen za tekst na logotipu je besplatni Blue Highway. Više informacija na http://blog.urosevic.net/2008/11/07/1022/serbian-bloggers-zajednica/ |
![]() |
|
| Ominotago | Nov 7 2008, 11:00 PM Post #3 |
|
E super je, osim što za nas obične smrtnike ne radi. Bar ne po uputstvima koja se prate...
|
![]() |
|
| Wooglah | Nov 7 2008, 11:06 PM Post #4 |
|
Administrator
|
Bah, za smrtnike na wordpressu će proceduru da objasni Maladict... sutra
|
![]() |
|
| Ominotago | Nov 7 2008, 11:22 PM Post #5 |
|
Ma, ubacih ja to sve lepo and po protokolu, ali jedino što se dobije jeste natips pripadnosti grupe, nema značke, a svi znamo da ja imam pun album značaka i ova mi baš fali! p.s. ti bi admine mogao da baciš oko i na svoje PM-ove!
|
![]() |
|
| urke | Nov 8 2008, 08:44 AM Post #6 |
|
Ajmo ovako. Ta XHTML sintaksa nije po PS-u. U IMG tagu prvo mora da ide SRC atribut, pa tek onda ostali, uključujući ALT. Dakle, validna XHTML sintaksa glasi:
|
![]() |
|
| Ominotago | Nov 8 2008, 09:00 AM Post #7 |
|
Urke, blagodarim, sad radi i izgleda Ja biti ponosni član, sa značkom!
|
![]() |
|
| blago | Nov 8 2008, 09:44 AM Post #8 |
|
pozdravčić od novog pridruženog serbian bloggera (što li se ovo zove značkica, kad je značketina )
|
![]() |
|
| urke | Nov 8 2008, 03:52 PM Post #9 |
|
@blago: na 24" jeste značkica
|
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Obaveštenja · Next Topic » |

)