Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke
| Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama. Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna. Kliknite ovde da postanete član foruma! Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma: |
| Blogovi koji su trenutno u proceduri prijave | |
|---|---|
| Topic Started: Nov 6 2008, 09:48 PM (1,382 Views) | |
| Maladict | Nov 6 2008, 09:48 PM Post #1 |
|
Ovo je tema u kojoj će biti postavljani nazivi blogova bez podnaslova (ukoliko uopšte postoji) koji su trenutno u proceduri prijave na agregator. Nakon provere, ovde će biti postavljeno obaveštenje o ishodu sprovedene procedure. Blogovi će biti dodavani na agregator 1-2 puta mesečno, a autori će dobiti i e-mail sa potvrdom o uspešnosti prijave. Kao što je već rečeno, urednički tim zadržava pravo da ne uvrsti neki od blogova na listu bez dodatnog obaveštenja (ako blog, na primer, eksplicitno ne zadovoljava neki od uslova).
Edited by Maladict, Nov 7 2008, 04:34 PM.
|
![]() |
|
| Maladict | Nov 6 2008, 09:55 PM Post #2 |
|
Blogovi koji su trenutno u proceduri prijave: Win Win Blog Eee PC Serbia Dušan Filiferović weBlog .'.rehash.'. Novii Bokolo Srebrnasto Paperje Žurke Differentia |
![]() |
|
| Maladict | Nov 8 2008, 01:19 PM Post #3 |
|
Dodatni blogovi koji su u proceduri prijave: Miloševa strana MISS CYBERNAUT Cooks and Bakes Digitalni trg Ilija Šuša 2.0 zsteva-in dosadni blog Miša iz Daleka Napomena: nemojte prijavljivati blogove za koje znate da ne ispunjavaju neki od navedenih uslova. Takvi blogovi će biti ignorisani. Ukoliko Vaš blog nije ''star'' makar dva meseca, prijavite ga ponovo nakon isteka zacrtanog vremenskog perioda. Ukoliko ne prijavite takav blog ponovo po ispunjenju zadate kvote - nećemo ga opet uzimati u razmatranje. Isto tako, blogovi mlađi od dva meseca kojima nedostaje vrlo malo vremena da steknu uslov za prijavu neće biti dodati ''na lepe oči'', jer se postojanje bloga gleda do trenutka kada je prijava poslata. |
![]() |
|
| Maladict | Nov 8 2008, 01:23 PM Post #4 |
|
Blogovi koji su dodati na listu: Win Win Blog Eee PC Serbia .'.rehash.'. Digitalni trg zsteva-in dosadni blog Blog Ilija Šuša 2.0 je već bio uvršćen na agregator. Blog Bokolo nije uvršćen na agregator jer se nalazi na .yu domenu. |
![]() |
|
| Maladict | Nov 9 2008, 11:04 AM Post #5 |
|
Dodatni blogovi koji su trenutno u proceduri prijave: DEYAN SINADINOVICH Саша Стефановић SVET HAKERA IT kutak Flying man’s blog Put kojim hodam GRAĐANSKI KRUG webija.com IT događaji prešlicavanje Da ne bi bilo zabune, svi blogovi za koje nije ni potvrđeno ni opovrgnuto da su postavljeni na agregator su i dalje u proceduri prijave. Nakon primljenog mejla sa Vašom prijavom, nećete dobiti nikakav odgovor sve dok Vaš blog ne bude prihvaćen ili odbijen (a već je rečeno da se blogovi dodaju 1-2 puta mesečno), osim ukoliko je razlog odbijanja očigledan (blog je mlađi od dva meseca, sadrži nepoželjan sadržaj i slično), mada se i tada trudimo da ipak obavestimo autora kako bi znao na čemu je. Edited by Maladict, Nov 9 2008, 11:06 AM.
|
![]() |
|
| CyberCat | Nov 9 2008, 10:28 PM Post #6 |
|
Momci, sjajni ste, svaka pohvala na brzoj reakciji, objašnjenju i odgovoru. Naravno da ne može na "lepe oči" Ali moja radoznalost je jača od mene A zanima me zašto je uslov da blog bude stariji od dva meseca? Jeste da moj blog za sada ne zadovoljava taj kriterijum, ali zato ima više članaka za mesec ipo nego neki blogovi koji su stariji od dva meseca. Edited by Maladict, Nov 10 2008, 09:20 AM.
|
![]() |
|
| Wooglah | Nov 10 2008, 12:52 AM Post #7 |
|
Administrator
|
Jednostavno, da se izbegne da neko ko je tek napravio blog dospe na listu, a onda odustane za dve nedelje i prestane da piše... Dva meseca je neki minimum da se dokaže istrajnost u blogovanju... |
![]() |
|
| CyberCat | Nov 10 2008, 01:08 AM Post #8 |
|
ok, mada mislim da to nije merilo (moj primer). Znam da mora da postoji neko ograničenje. |
![]() |
|
| Maladict | Nov 10 2008, 03:00 PM Post #9 |
|
Prijavljeni blogovi koji su dodati na listu: Novii Srebrnasto paperje Differentia Miloševa strana Prijavljeni blogovi koji nisu dodati na listu: Dušan Filiferović WeBloG sadrži plagijatorski tekst i ne zadovoljava uslov minimalne starosti bloga. Žurke ne zadovoljava uslov minimalne starosti bloga. |
![]() |
|
| Maladict | Nov 10 2008, 03:02 PM Post #10 |
|
Dodatni blog koji je trenutno u proceduri prijave: Moja škrabalica Neponovljivo. Edited by Maladict, Nov 10 2008, 09:27 PM.
|
![]() |
|
| Maladict | Nov 12 2008, 10:27 AM Post #11 |
|
Dodatni blogovi koji su trenutno u proceduri prijave: Odnosi s javnošću MilosBlog Senchy Štikla Kaligrafija Đinđuve miff blog Sandra blog BlaTruc |
![]() |
|
| Maladict | Nov 13 2008, 07:09 PM Post #12 |
|
Dodatni blogovi koji su ušli u proceduru prijave: Web novinarstvo Snaga Srbije KRAGUJEVAC BLOG In a Lonely Place Moj svet muzike |
![]() |
|
| Maladict | Nov 16 2008, 03:44 PM Post #13 |
|
Dodatni blogovi koji su u proceduri prijave: Sandra Jakovljević Dragan Mitić’s blog Edited by Maladict, Nov 27 2008, 08:49 PM.
|
![]() |
|
| Maladict | Nov 19 2008, 02:37 PM Post #14 |
|
Blogovi koji su dodati na agregator: Miss Cybernaut Cooks and Bakes Miša iz daleka Saša Stefanovic IT kutak Flying man’s blog Blogovi koji nisu dodati na listu: Put kojim hodam - ne zadovoljava uslov starosti bloga. Svet Hakera - ne zadovoljava uslov starosti bloga. |
![]() |
|
| Maladict | Nov 19 2008, 02:41 PM Post #15 |
|
Dodatni blogovi koji su ušli u proceduru prijave: Tihomir Stojanovic Fotografije Srbije ivana bubanj deponija koder Prokka’s Weblog |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Obaveštenja · Next Topic » |

Ali moja radoznalost je jača od mene
8:22 AM Jul 30