Welcome Guest [Log In] [Register]
Agregator | Saveti i trikovi | Facebook Grupa | Last.FM grupa | BlogCatalog grupa
Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke 
Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama.

Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna.

Kliknite ovde da postanete član foruma!

Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma:

Username:   Password:
Add Reply
Bat Man; Film
Topic Started: Nov 6 2008, 02:35 PM (423 Views)
cimox
No Avatar

Predpostavljam sa su već neki od Vas pogledali sve do sada snimljene filmove o Bet Menu. Ako niste pogledali najnoviji, obavezno pogledajte. Najviše me oduševio Džoker, australjski glumac koji ga je igrao je sada nažalost preminuo, ali za ovu ulogu je zaslužio oskara. Prer sada već 10 godina ako se ne varam, kada sam gledao Jack Nikolsona u istoj ulozi mislio sam da niko ne može bolje od ovog. Ali ovaj momak ga je ušio. Film traje 3 sataq, i ni jednog trenutka Vam nije dosadno.
Offline Profile Quote Post Goto Top

DeCoy
Member Avatar
Rookie Stalker
Pre će biti pre dvadeset godina, ako se dobro sećam, Batman sa Kitonom i Nikolsonom mi je bio prvi film koji sam iznajmio u video klubu...buđava bioskopska verzija :)

Meni se nova varijanta Batmana nije preterano svidela (mislim na prošli - Batman Begins), ali opet je korak napred u odnosu na dno koje je serijal dotakao sa Klunijem u ulozi čoveka šišmiša :X
Edited by DeCoy, Nov 6 2008, 02:53 PM.

Highlander
No Avatar

imho, ovaj novi film je najbolji do sada. Šta reći, sem da je genijalan! :D

Maladict
Member Avatar

Pridružujem se pohvalama na račun poslednjeg Betmena. Prva polovina je malo dosadna dok se radnja ne pokrene, ali ostatak je vrlo dobro urađen. Atmosfera je odlična, a zamerka koju bih naveo je ''Gotam city'' koji izgleda kao prosečan američki grad (da ne kažem NY), a ni oni tripovi u Hong Kongu im nisu bili neophodni.

Highlander
No Avatar

Mislim da su snimali u Čikagu... :)

Maladict
Member Avatar

Pa eto, o tome ti pričam. :)

Ominotago
Member Avatar

...хммм и сад чекамо Човека шимиша део ???? или има и неки други филм? Да не буде забуне одличан је овај, фина једна глумачка екипица, али има ваљда и још неки филм? :$

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Film, Video i TV · Next Topic »
Add Reply