Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke
| Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama. Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna. Kliknite ovde da postanete član foruma! Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma: |
| CIV 4 - Colonization; Super igra | |
|---|---|
| Topic Started: Nov 6 2008, 12:09 AM (502 Views) | |
| GM Ranko | Nov 6 2008, 12:09 AM Post #1 |
|
Kuku, kad sam video kako je moj kolega Wooglah ocrneo igru. Evo danima se zanimam, ne mogu da uradim nista drugo... Stara dobra igra Col bila je specificna u odnosu na Civ, pa je u ColWin varijanti patila od brojnih bagova i koncepcijskih pogresaka. U novi Civ IV endzin, igra se uklapa besprekorno, tako da je osim grafickog, igra dobila i brojna druga koncepcijska unapredjenja. I dalje je vrashki teshka, a finta sa jednim gradom na obali vise ne pali... GMR |
![]() |
|
| DeCoy | Nov 6 2008, 01:06 AM Post #2 |
|
Rookie Stalker
|
Ja se slažem da nova inkarnacija Col-a zaslužuje sve pokude - bleda kopija onoga što je igra nekada bila Malo toga je uznapredovalo od prethodnog izdanja (konkretno bih pohvalio da su sada FF ekvivalenti svetskim čudima, drugim rečima - može biti samo jedan), a dosta toga je nazadovalo, tj. uprošćeno je. Zahvaljujući brzom tempu dizanja poreza lakše je odigati jednu brzopoteznu, nego celovečernju partiju...Mneh BTW, bagovi u Win verziji su baš bili korisni , doduše čini mi se da ih u Amiga verziji nije bilo (izašla nešto kasnije)...
Edited by DeCoy, Nov 6 2008, 01:07 AM.
|
![]() |
|
| GM Ranko | Nov 6 2008, 03:02 PM Post #3 |
|
Ma dobra je igra, ali ima mehaniku drugacij od CIV-a 4. Probaj da igras na Epic levelu i to je otprilike ono sto je nekad bilo... Dobro je sto je taktika sada drugacija, lose je to sto nije intiuitivna. Npr. nekad si mogao da pobedis samo sa Continental Army i topovima, sad je pesadija dobila svoju vrednost i moze da se pobedi na vise nacina, mada su topovi grdno potcenjeni... |
![]() |
|
| Eniac | Nov 7 2008, 03:17 PM Post #4 |
|
trojka mi je oduzela jedno mesec dana zivota tako da sam izabrao da ne instaliram, a-a neka fala XD |
![]() |
|
| archetyper | Mar 6 2009, 10:56 AM Post #5 |
|
Iskren da budem, nisam igrao nijednu verziju osim prve Civilizacije, odnosno igrao sam i drugi deo na PC-ju. Napisao sam opis prvog dela sa Amige: http://opisi.wordpress.com/2009/02/06/sid-meiers-civilization-amiga/ |
![]() |
|
| 2 users reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Igre · Next Topic » |

, doduše čini mi se da ih u Amiga verziji nije bilo (izašla nešto kasnije)...
8:28 AM Jul 30