Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke
| Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama. Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna. Kliknite ovde da postanete član foruma! Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma: |
| Eee PC Srbija; ASUS Eee PC portal na srpskom jeziku | |
|---|---|
| Topic Started: Nov 5 2008, 09:45 PM (768 Views) | |
| plagosus | Nov 5 2008, 09:45 PM Post #1 |
|
plagosus
|
![]() Eee PC Srbija Blog portal posvećen najpopularnijem netbook računaru ASUS Eee PC na srpskom jeziku. Na portalu se mogu naći vesti iz zemlje i sveta o ovom mališi, kao i uputstva za instalaciju, podešavanje, Linux operativni sistemi, multimedijalni sadržaj... U toku je pisanje raznih tutorijala koji će uskoro biti objavljeni... Razmišljam o pokretanju foruma u okviru sajta, samo sam još uvek skeptičan o broju potencijalnih korisnika... U planu je i redizajn sajta (pošto trenutno koristi modifikovanu GPL temu) kao i manja reorganizacija. Zamolio bih ostale korisnike da daju svoj(e) komentar(e) i predloge za unapređenje... Edited by plagosus, Nov 6 2008, 01:10 PM.
|
![]() |
|
| Avram | Nov 5 2008, 11:05 PM Post #2 |
|
car
|
Zaboravio si da ostaviš adresu bloga ![]() Ali sam izGoogle-ao: http://www.eeepc.iz.rs/ A nemam dotični uređaj tako da ne mogu mnogo da kažem o blogu koji je posvećen njemu, ali je svakako imati korisno ovako nešto kao izvor informacija potencijalnim kupcima ovog uređaja. |
![]() |
|
| plagosus | Nov 6 2008, 01:11 PM Post #3 |
|
plagosus
|
Ma ja to da ne proglasite za spamera
|
![]() |
|
| Maladict | Nov 7 2008, 09:04 AM Post #4 |
|
A postoji i opcija za podešavanja adrese bloga u profilu.
|
![]() |
|
| plagosus | Nov 8 2008, 01:09 PM Post #5 |
|
plagosus
|
Osim ako imas vise blogova
|
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |