Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke
| Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama. Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna. Kliknite ovde da postanete član foruma! Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma: |
| Blogperfume; Najkorisniji resursi za Wordpress | |
|---|---|
| Topic Started: Nov 5 2008, 06:41 PM (622 Views) | |
| Avram | Nov 5 2008, 06:41 PM Post #1 |
|
car
|
![]() Blogperfume je najbolja i najobimnija kolekcija resursa za Wordpress blogove. Sam sajt je napravljen u Wordpress-u i sve je lepo razvrstano po kategorijama (Teme, Plugin-ovi, Informacije, itd..) tako da lako možete filtrirati sadržaje i prikazati ono što vas zanima. Uz (skoro) svaki unos dolazi screenshot, detaljan opis, minimalna zahtevana verzija WP-a, adresa gde se resurs može preuzeti, kao i cena (ogromna većina stvari prikazanih na sajtu su BESPLATNE!) Adresa: http://www.blogperfume.com/ |
![]() |
|
| Ominotago | Nov 5 2008, 07:03 PM Post #2 |
|
Deluje super, iako još uvek ne znam šta će mi, ali jednog dana...
|
![]() |
|
| Avram | Nov 5 2008, 08:14 PM Post #3 |
|
car
|
Pa ja sam tamo našao neke veoma zanimljive pluginove za svoj blog
|
![]() |
|
| plagosus | Nov 6 2008, 01:21 PM Post #4 |
|
plagosus
|
Besplatne za koriscenje ili slobodne za izmenu? |
![]() |
|
| Avram | Nov 6 2008, 05:54 PM Post #5 |
|
car
|
Kako su tamo izlistani 3rd party resursi, odnosno resursi raznih autora koji nemaju neke veze sa samim sajtom, verujem da se to razlikuje od resursa do resursa. |
![]() |
|
| martaskarabej | Dec 24 2008, 06:02 PM Post #6 |
|
Meni se bas svidja BLOGPERFUME ,stavila sam ga u favorite nikad neznas na sta ces korisno da naidjes. |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Napredne Blog Tehnike · Next Topic » |

8:15 AM Jul 30