Welcome Guest [Log In] [Register]
Agregator | Saveti i trikovi | Facebook Grupa | Last.FM grupa | BlogCatalog grupa
Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke 
Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama.

Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna.

Kliknite ovde da postanete član foruma!

Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma:

Username:   Password:
Add Reply
Blogperfume; Najkorisniji resursi za Wordpress
Topic Started: Nov 5 2008, 06:41 PM (622 Views)
Avram
Member Avatar
car
Posted Image

Blogperfume je najbolja i najobimnija kolekcija resursa za Wordpress blogove. Sam sajt je napravljen u Wordpress-u i sve je lepo razvrstano po kategorijama (Teme, Plugin-ovi, Informacije, itd..) tako da lako možete filtrirati sadržaje i prikazati ono što vas zanima. Uz (skoro) svaki unos dolazi screenshot, detaljan opis, minimalna zahtevana verzija WP-a, adresa gde se resurs može preuzeti, kao i cena (ogromna većina stvari prikazanih na sajtu su BESPLATNE!)

Adresa: http://www.blogperfume.com/
Offline Profile Quote Post Goto Top

Ominotago
Member Avatar

Deluje super, iako još uvek ne znam šta će mi, ali jednog dana... ;)

Avram
Member Avatar
car
Pa ja sam tamo našao neke veoma zanimljive pluginove za svoj blog ;)

plagosus
Member Avatar
plagosus
Besplatne za koriscenje ili slobodne za izmenu?

Avram
Member Avatar
car
Kako su tamo izlistani 3rd party resursi, odnosno resursi raznih autora koji nemaju neke veze sa samim sajtom, verujem da se to razlikuje od resursa do resursa.

martaskarabej
No Avatar

Meni se bas svidja BLOGPERFUME ,stavila sam ga u favorite nikad neznas na sta ces korisno da naidjes.

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Napredne Blog Tehnike · Next Topic »
Add Reply