Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke
| Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama. Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna. Kliknite ovde da postanete član foruma! Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma: |
| Имат ели проблема са Планетом?; преутима ли ваше чланке како треба? | |
|---|---|
| Topic Started: Jan 9 2009, 10:18 AM (302 Views) | |
| pedja | Jan 9 2009, 10:18 AM Post #1 |
|
Већ дуже време Планета СРбија не преузима чланке са мог блога. Блог ми је излистан ан писксу укључених блогова тако да мислим да нисам банован (а и не видим разлог зашто бих био). Већ месец дана покушавам да ступим у контакт са администраторима Планете да видим у чему је проблем али од њих ни трага ни гласа. Нити ми одговарају на поруке нити се ствар поправила. Имам утисак да је отприлике у последњих месец дана знатно мање чланака на Планети, па помислих, можда нисам једини који има овај проблем. Посећује ли вас блог Планета и преузима ли РСС? Да ли неко можда познаје админа Планете па може да се распита преко везе? |
![]() |
|
| Maladict | Jan 9 2009, 11:39 AM Post #2 |
|
Nemam taj problem, izlistavaju mi blog najnormalnije. Možda je zbog praznika? |
![]() |
|
| Wooglah | Jan 10 2009, 03:05 AM Post #3 |
|
Administrator
|
Ja sam svojevremeno imao problem, potpuno isti, i rešio se "sam od sebe"... Verovatno je do agregatora... |
![]() |
|
| pedja | Jan 10 2009, 11:25 AM Post #4 |
|
Evo jutros, na Planeti izlistano sve sto je bilo u zaostatku. Izgleda da su najzad primetili da nesto nije bilo u redu
|
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Social Networking · Next Topic » |

8:19 AM Jul 30