Welcome Guest [Log In] [Register]
Agregator | Saveti i trikovi | Facebook Grupa | Last.FM grupa | BlogCatalog grupa
Teme u kojima se diskutovalo nedavno | Odgovori na Vaše poruke 
Dobrodošli na Serbianbloggers.Info forum. Radujemo se što ste sa nama.

Trenutno pristupate forumu u svojstvu gosta. Usled ovoga ne možete da odgovarate na postojeće niti započnete nove teme. Ako se pridružite zajednici, dobićete pristup ovim opcijama, ali i biti u mogućnosti da prilagodite lični profil, započnete ankete, i još mnogo toga. Registracija je brza i jednostavna, a najvažnije - potpuno besplatna.

Kliknite ovde da postanete član foruma!

Ako ste se ranije registrovali, molimo vas da se prijavite sa vašim korisničkim podacima da biste imali pristup svim funkcijama foruma:

Username:   Password:
Add Reply
Имат ели проблема са Планетом?; преутима ли ваше чланке како треба?
Topic Started: Jan 9 2009, 10:18 AM (302 Views)
pedja
No Avatar

Већ дуже време Планета СРбија не преузима чланке са мог блога. Блог ми је излистан ан писксу укључених блогова тако да мислим да нисам банован (а и не видим разлог зашто бих био). Већ месец дана покушавам да ступим у контакт са администраторима Планете да видим у чему је проблем али од њих ни трага ни гласа. Нити ми одговарају на поруке нити се ствар поправила.

Имам утисак да је отприлике у последњих месец дана знатно мање чланака на Планети, па помислих, можда нисам једини који има овај проблем. Посећује ли вас блог Планета и преузима ли РСС?

Да ли неко можда познаје админа Планете па може да се распита преко везе?
Offline Profile Quote Post Goto Top

Maladict
Member Avatar

Nemam taj problem, izlistavaju mi blog najnormalnije. Možda je zbog praznika?

Wooglah
Member Avatar
Administrator
Ja sam svojevremeno imao problem, potpuno isti, i rešio se "sam od sebe"... Verovatno je do agregatora...

pedja
No Avatar

Evo jutros, na Planeti izlistano sve sto je bilo u zaostatku. Izgleda da su najzad primetili da nesto nije bilo u redu :)

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Social Networking · Next Topic »
Add Reply